17 May 2022

FRIDAYoffice + studio POP geselecteerd voor de architectenpool van De Ideale Woning

De Ideale Woning is een sociale huisvestigingsmaatschappij die streeft naar sociale en betaalbare woningen. We kijken uit naar wat er verder uit de bus komt.

 

 

 

10 October 2017

Lezing Moludor

Friday Office gaf vandaag z’n eerste lezing ooit aan de architectuur studenten vereniging Modulor.

Het werd een uiteenzetting over het bureau, het ontstaan en de diversiteit van projecten. De affiche werd het souvenir.

22 September 2017

De Gitschotellei popt

De Gitschotel Popt! En ook wij gingen helemaal los in onze vitrine. Tussen de vitrines bieden twee pop-upwinkels, twee maand lang, een ruim assortiment creaties van inspirerende ondernemers.
Morgen, 23 september, biedt de braderij op de Gitschotellei het perfecte start-schot voor deze samenwerking tussen bewoners, creatievelingen en handelaars!

 

21 August 2017

Team OMGEVING – COBE – De urbanisten wint de wedstrijd voor de overkapping van de Antwerpse ring

Proficiat aan team OMGEVING – COBE – De Urbanisten!

Zij zijn geselecteerd als een van de 6 winnende team in de wedstrijd voor de overkapping van de Antwerpse ring. We zijn enthousiast dat Friday Office samen OYO & RE-ST het architecturale aspect voor zich zal nemen. Meer info over het project vind je HIER.

18 August 2017

Friday Office + Groep III dienen wedstrijd ontwerp in voor Sint-Stanislas college

Friday Office diende samen met Groep III het wedstrijd ontwerp in voor het Sint-Stanislas college.

Bedankt voor de vlotte samenwerking!

11 August 2017

Friday Office wint de wedstrijd van TAKE OFF ANTWERP

The word is out! Friday Office wint de wedstrijd van TAKE OFF ANTWERP. Dé plek binnen GATE 15 waar studenten en jonge ondernemers hun take off maken!
We zijn enthousiast mee te mogen werken aan de bruisende plek in Antwerpen waar studenten hun voedingsbodem vinden om hun zaak te laten groeien door info sessies, inspirerende lezingen en netwerk events!

03 June 2017

House Interbella in De Morgen Magazine

Interview De Morgen magazine met Thomas Pirenne, co-founder van Friday Office for Architecture, over zijn eigen renovatie House Interbella.

31 May 2017

De vernieuwde website

Hurray! De Friday Office website zit in een nieuw jasje. Na enige tijd en ettelijke nieuwe projecten bleek de website toe aan een grondige update. Bij deze: welkom op de vernieuwde website.

Wat vind je hier? Een selectie van de verschillende projecten gaande van nieuwbouw, renovatie, openbare gebouwen tot (winkel-) inrichting. Meer achtergrond informatie over hoe Friday Office ontstond en ‘Friday news’ waar we jullie op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

High res beelden: via info@fridayoffice.be

Website in samenwerking met Taurus & Eagle